March 31, 2022
Av: Peder Tellefsdal

Elbåtnettverket inngår strategisk samarbeid

Elbåtnettverket har inngått et samarbeid med Norsk-Tysk handelskammer og Boot Düsseldorf om å fremme norsk utslippsfri teknologi og bærekraftige løsninger på verdens største båtmesse.

Elbåtnettverket inngår strategisk samarbeid

Det grønne skiftet på Boot 2023

På den store båtmessen i Düsseldorf, er 17 messehaller sprengfulle av båter, teknologi og det siste som rører seg innen båtmarkedet. I 2023 vil to nye konsepter løftes frem under messen: 

  • Sustainable Boating - “Blue Innovation Dock” 
  • Coastal Tourism - “Destination Seaside”

Begge handler om det grønne skiftet for båtbransjen.

Elbåtnettverket møtte direktøren for Boot

Onsdag 30. mars 2022 møtte Elbåtnettverket direktøren for Boot Düsseldorf. Det digitale møtet var satt opp i et samarbeid med Norsk-Tysk handelskammer. 

I tillegg til å diskutere trender i det europeiske båtmarkedet og hvordan båtbransjen kan tjene på en grønn omstilling, ble også muligheten for en norsk paviljong under Boot 2023 løftet frem.

©️ Copyright Peder Tellefsdal

November 28, 2023
Reisebrev fra Gjerstad

Reisebrev fra Gjerstad

I tradisjonsrike industrilokaler i Gjerstad utvikler Green Waves elektriske løsninger for fremtidens båtliv.

Vi tenderer ofte til å tenke at vi er så veldig gode til det grønne skiftet her oppe i nord, men sannheten er kanskje ikke alltid slik vi blir fortalt.

To be enthusiastic about the green future, we need to visualize the future as better than what we have today. This should be reflected in the marketing of green products and green services.